We bieden in onze webshop een ruim assortiment artikelen aan op o.a. het gebied van telecom en ICT. We streven er naar om u interessante produkten aan te bieden van goede kwaliteit. Heeft u vragen over de aangeboden produkten neem dan gerust telefonisch contact op of gebruik het contactformulier.

De meeste artikelen zijn gebruikt tenzij er specifiek bij vermeld staat dat het een nieuw product is. Toners en cartridges zijn altijd nieuw en ongebruikt.

U kunt onze artikelen via de webshop bestellen en laten bezorgen op het gewenste adres. We proberen u bestelling altijd zo voordelig mogelijk voor u te verzenden. We streven er naar om uw bestelling binnen 2 dagen te verzenden. De verzendingen worden gedaan vanuit Polen dus kan het wat meer tijd in beslag nemen voordat u uw bestelling in huis heeft. Mochten er onverwachts toch leveringsproblemen voordoen dan nemen wij contact met u op en kijken samen met u naar een oplossing. Onze pakketten worden verzonden met DHL.

Tevens kunt u een afspraak met ons maken om uw bestelde artikelen op te halen in ons magazijn, zodat u de artikelen kunt bekijken voordat u ze afrekent en meeneemt.

De betalingen bij bestellingen via de webshop geschieden met iDEAL of PayPal. Bij het afhalen van bestellingen in ons magazijn kunt u contant en met pin betalen.

Translate »