We bieden in onze webshop een ruim assortiment artikelen aan op o.a. het gebied van telecom en ICT. We streven er naar om u interessante produkten aan te bieden van goede kwaliteit. Heeft u vragen over de aangeboden produkten neem dan gerust telefonisch contact op of gebruik het contactformulier.

U kunt onze artikelen via de webshop bestellen en laten bezorgen op het gewenste adres. We proberen u bestelling altijd zo voordelig mogelijk voor u te verzenden. We streven er naar om uw bestelling binnen 2 dagen te verzenden. De verzendingen worden gedaan vanuit Polen dus kan het wat meer tijd in beslag nemen voordat u uw bestelling in huis heeft. Mochten er onverwachts toch leveringsproblemen voordoen dan nemen wij contact met u op en kijken samen met u naar een oplossing. Onze pakketten worden verzonden met DHL.

Tevens kunt u een afspraak met ons maken om uw bestelde artikelen op te halen in ons magazijn, zodat u de artikelen kunt bekijken voordat u ze afrekent en meeneemt.

De betalingen bij bestellingen via de webshop geschieden met iDEAL of PayPal. Bij het afhalen van bestellingen in ons magazijn kunt u contant en binnenkort ook met pin betalen.

Translate »